Ga naar de inhoud
Home » Missie en visie

Missie en visie

“Het zandkasteel is een zorgorganisatie voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Wij bieden groepsbegeleiding in een veilige en vertrouwde omgeving.
De professionele medewerkers creëren een huiselijke sfeer, waarin je mag zijn wie je bent en waar je wordt uitgedaagd je te ontwikkelen binnen jou mogelijkheden.
Wij bieden naschoolseopvang, weekendopvang, vakantieopvang, studiedagopvang, jongerenavonden en logeeropvang. Daarnaast bieden wij dagbesteding aan jongvolwassenen op het werkkasteel en dagbesteding voor kinderen vanaf 4 jaar in de zorg-ontwikkelingsgroep.
Dit alles onder één dak!”

Missie het zandkasteel-zorg

“Bij het zandkasteel mag je zijn wie je bent, weten de begeleiders wie je bent en kijken we naar jouw mogelijkheden. Wij bieden passende zorg met een uitdagend en afwisselend aanbod in groepsverband met aandacht voor ieder individu.
Omdat wij het belangrijk vinden om actief bezig te zijn in onze begeleiding maken wij gebruik van de verschillende mogelijkheden die onze locatie biedt, waaronder onze gymzaal, de ballenbak en het bos van natuurmonumenten ”onze achtertuin”.
Ook vinden wij het belangrijk om deskundige medewerkers in dienst te hebben die zich blijven ontwikkelen door cursussen en scholing. Dit alles zorgt ervoor dat het zandkasteel een veilige en vertrouwde plek biedt voor medewerkers, onze clienten en hun ouders/verzorgers.”

Visie het zandkasteel-zorg