Ga naar de inhoud
Home » Inschrijven 2024

Inschrijven 2024

Beste ouder(s),

Onderaan deze pagina vindt u de digitale inschrijving voor het eerste half jaar van 2024 van Het Zandkasteel-zorg.

Door op “volgende” te klikken komt u stapsgewijs bij alle vormen van opvang met data die wij dit jaar aanbieden, tot de zomervakantie.  Vul om te beginnen de gegevens van u en uw kind in. Daarna kan u op “volgende” klikken en komt u bij de opvangsoorten. Door de voor- en achternaam van uw kind in te vullen op de dagen dat u opvang wilt, worden deze dagen aangevraagd na verzending.

Let op: dit is een aanvraag en geen bevestiging. U dient in te schrijven vóór maandag 4 december 17:00 uur! Inschrijvingen die binnenkomen na 4 december 17:00 uur zullen wij pas later meenemen in de planning.

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang nemen wij niet mee in de intekenlijst, dit loopt door volgens het vaste schema. De naschoolse opvang vervalt in de schoolvakanties en tijdens studiedagen. Deze dagen dient u apart op te geven via onderstaande inschrijflijst.

Logeren

Voorheen stopte het logeren als uw kind 20 werd. We hebben het logeren nu opgesplitst in het logeren regulier en logeren 18+.

Wij bieden dit jaar met Hemelvaart een lang logeerweekend aan, zowel voor het regulier logeren als voor de 18+.

U ziet dat er het eerste half jaar drie momenten zijn om naar Disney te gaan. De Disney trips in de voorjaarsvakantie en de meivakantie zijn voor de schoolgaande kinderen en jongeren. Disney in juni is voor de 20+ (niet meer schoolgaand). Er zullen in het najaar van 2024 nog twee Disney momenten komen voor de 20+.

Ook dit jaar bieden we weer aan het begin van de zomervakantie twee logeerweken aan op Landal Rabbit Hill.

De logeerweken zijn zowel voor regulier als voor 18+. Wij maken een indeling op leeftijd. De logeerweken starten op maandmiddag om 14.30 en eindigen op zondag middag om 14.30.

Vakantieopvang

Afgelopen jaar is weer gebleken dat kinderen veel vakantiedagen worden opgegeven en niet of erg laat worden afgemeld. Dit is erg vervelend voor de kinderen op de wachtlijst en onze personeelsbezetting. Wij gaan er vanuit dat uw kind komt op de opgegeven dagen.

Wij zijn in de vakanties geopend van 08:30 – 17:30 uur.

Zaterdagopvang

Ook bieden wij zaterdagopvang. Let op: dit is geen heel weekend, maar zaterdag van 09:00 – 17:00 uur.

Op 25 mei is een extra zaterdagopvang gepland, omdat wij met de logeeropvang naar Walibi gaan. Mocht uw kind niet bij onze logeeropvang komen, dan kunt u uw kind wel opgeven voor deze extra zaterdagopvang, zodat uw kind ook mee kan naar Walibi! Hiervoor wordt 11 uur groepsbegeleiding in rekening gebracht.

Kalender

In juni ontvangt u de planning van het tweede halfjaar van 2024.

Mochten er onverhoopt toch nog dingen onduidelijk zijn dan horen we het graag!

 

Stap 1 van 10

Naam ouder
Naam ouder
Vul indien nodig de gegevens in van de andere ouder, zodat wij ook die ouder op de hoogte kunnen stellen.
Naam kind