Ga naar de inhoud
Home » Inschrijven 2024 – 2e helft

Inschrijven 2024 – 2e helft

Beste ouder(s),

Onderaan deze pagina vindt u de digitale inschrijving voor het tweede half jaar van 2024 van Het Zandkasteel-zorg.

Door op “volgende” te klikken komt u stapsgewijs bij alle vormen van opvang met data die wij dit jaar aanbieden tot en met de Kerstvakantie.  Vul om te beginnen de gegevens van u en uw kind in. Daarna kan u op “volgende” klikken en komt u bij de opvangsoorten. Door de voor- en achternaam van uw kind in te vullen op de dagen dat u opvang wilt, worden deze dagen aangevraagd na verzending.

Let op: dit is een aanvraag en geen bevestiging. U dient in te schrijven vóór zondag 16 juni! Inschrijvingen die binnenkomen na 16 juni, zullen wij pas later meenemen in de planning.

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang nemen wij niet mee in de intekenlijst, dit loopt door volgens het vaste schema. De naschoolse opvang vervalt in de schoolvakanties en tijdens studiedagen. Deze dagen dient u apart op te geven via onderstaande inschrijflijst.

Logeren

Voorheen stopte het logeren als uw kind 20 werd. We hebben het logeren nu opgesplitst in het logeren regulier en logeren 18+.

Wij bieden dit jaar in de Herfstvakantie een midweek logeren aan, zowel voor het regulier logeren als voor de 18+.

U ziet dat er in december een lang logeerweekend naar de Efteling Bosrijk op de planning staat voor zowel regulier als de 18+. We vertrekken op vrijdag uit school of dagbesteding en komen op maandag om 11.30 weer terug.

In december is er nog een Disney trip voor 20+, het kan zijn dat u uw kind hiervoor al heeft opgegeven. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Let op: alleen voor niet schoolgaande jongeren.

Vakantieopvang

Afgelopen jaar is weer gebleken dat kinderen veel vakantiedagen worden opgegeven en niet of erg laat worden afgemeld. Dit is erg vervelend voor de kinderen op de wachtlijst en onze personeelsbezetting. Wij gaan er vanuit dat uw kind komt op de opgegeven dagen.

De vakantieopvang is van 8.30 tot 17.30.

Zaterdagopvang

Ook bieden wij zaterdagopvang. Let op: dit is geen heel weekend, maar zaterdag van 09:00 – 17:00 uur.

Studiedagopvang

Studiedagopvang is alleen voor kinderen van de Mozarthof.

Kalender

Eind november ontvangt u de planning de eerste helft van 2025.

Mochten er onverhoopt toch nog dingen onduidelijk zijn dan horen we het graag!

 

Stap 1 van 9

Naam ouder
Naam ouder
Vul indien nodig de gegevens in van de andere ouder, zodat wij ook die ouder op de hoogte kunnen stellen.
Naam kind