Ga naar de inhoud
Home » Inschrijven 2023

Inschrijven 2023

Beste ouder(s),

Onderaan deze pagina vindt u de digitale inschrijving voor het tweede half jaar van 2023 van Het Zandkasteel-zorg.

Door op “volgende” te klikken komt u stapsgewijs bij alle vormen van opvang met data die wij dit jaar aanbieden, vanaf de zomervakantie.  Vul om te beginnen de gegevens van u en uw kind in. Daarna kan u op “volgende” klikken en komt u bij de opvangsoorten. Door de voor- en achternaam van uw kind in te vullen op de dagen dat u opvang wilt, worden deze dagen aangevraagd na verzending.

Let op: dit is een aanvraag en geen bevestiging. U dient in te schrijven vóór maandag 22 mei 17:00 uur! Inschrijvingen die binnenkomen na 22 mei 17:00 uur zullen wij pas later meenemen in de planning.

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang nemen wij niet mee in de intekenlijst, dit loopt door volgens het vaste schema. De naschoolse opvang vervalt in de schoolvakanties en tijdens studiedagen. Deze dagen dient u apart op te geven via onderstaande inschrijflijst.

Logeren

Helaas is de vraag voor het logeren groter dan de plaatsen die er zijn. Kinderen die op regelmatige basis mee gaan logeren, zullen daarom voorrang krijgen op nieuwe kinderen bij het inplannen.

Wij gaan ook een start maken met een logeerkamp in de herfstvakantie waarin wij actieve en uitdagende activiteiten zullen gaan aanbieden! Het logeerkamp vindt plaats op onze locatie in ‘s-Graveland. U kunt uw kind opgeven voor maandag t/m woensdag, woensdag t/m vrijdag of voor de hele week: maandag t/m vrijdag. Het logeren start om 09.30 uur op maandag 25 oktober en op woensdag 27 oktober eindigt het om 16.00 uur. Hetzelfde geldt voor als uw kind komt logeren van woensdag t/m vrijdag of de hele week.

Vakantieopvang

Afgelopen jaar is weer gebleken dat kinderen veel vakantiedagen worden opgegeven en niet of erg laat worden afgemeld. Dit is erg vervelend voor de kinderen op de wachtlijst en onze personeelsbezetting. Wij gaan er vanuit dat uw kind komt op de opgegeven dagen.

Let op: onze opvang tijd is gewijzigd. Wij zijn in de vakanties geopend van 08:30 – 17:30 uur.

Zaterdagopvang

Ook bieden wij zaterdagopvang. Let op: dit is geen heel weekend, maar zaterdag van 09:00 – 17:00 uur.

Op 30 september is een extra zaterdagopvang gepland, omdat wij met de logeeropvang naar Duinrell gaan. Mocht uw kind niet bij onze logeeropvang komen, dan kunt u uw kind wel opgeven voor deze extra zaterdagopvang, zodat uw kind ook mee kan naar Duinrell! De kosten hiervan bedragen 165 euro.

Kalender

In oktober ontvangt u de planning van het eerste halfjaar van 2024.

U dient in te schrijven vóór maandag 22 mei 17:00 uur! Inschrijvingen die binnenkomen na 22 mei 17:00 uur zullen wij pas later meenemen in de planning.

Daarnaast willen wij u nogmaals attenderen, ook alvast voor de toekomst, dat het zandkasteel-zorg stopt in het jaar dat uw kind twintig wordt. Wordt uw kind voor of in de zomervakantie 20 jaar? Dan stopt het zandkasteel na de zomervakantie. Wordt uw kind na de zomervakantie 20 jaar, dan stopt het zandkasteel per 31 december. De jongeren die 20 jaar worden kunnen gebruik gaan maken van de speciale logeerweekenden 20+

Mochten er onverhoopt toch nog dingen onduidelijk zijn dan horen we het graag!