Ga naar de inhoud

 

Nog heel even wachten en dan is het zover…; de opening van het ‘nieuwe zandkasteel’.

In de week van 18 oktober starten wij met de vakantieopvang in het nieuwe pand. Na de herfstvakantie zullen alle opvangsoorten aangeboden worden in Villa Labora.

 

Even voorstellen….

Hallo vrienden van het zandkasteel!

Ik ben Sjoerd, ik ben 17 jaar oud en woon in Nederhorst den Berg. Sinds het begin van het schooljaar loop ik officieel stage bij het zandkasteel! Ik volg op dit moment de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en zal tot de zomer van 2022 hier een kijkje nemen. Ik kijk ernaar uit om weer nieuwe ervaringen op te doen en heb er nu al zin in!
 

 

Ik ben Joy,

ik ben 17 jaar oud en loop stage  bij het zandkasteel. Ik zit op het Roc in Hilversum en ik volg de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, ik zit nu in mijn tweede jaar. Mijn hobby’s zijn dansen, zingen, koken en gezellig met vrienden zijn.

 

YouTube video; hetzandkasteel-zorg

Het is tijd voor een nieuwe video van het zandkasteel-zorg! In deze video laten wij de begane grond zien! Wat gaat het hard zeg; de vloeren zitten er al in en het water loopt!
Kijken jullie gezellig met ons mee? Met één druk op de onderstaande buttom wordt u doorverwezen naar ons YouTube kanaal!

 

Baby nieuws!

Wat een leuk nieuws! Anneke is in verwachting van haar eerste kindje! In februari 2022 is zij uitgerekend.

We kunnen niet wachten tot we de kleine mogen ontmoeten!

 

Save the date!

Zaterdag 30 oktober is de grote opening van het zandkasteel-zorg!

Hou een plekje vrij in jullie agenda op 30 oktober van 10:00 tot 12:00 uur, want dit wil je niet missen!

Het wordt een groot feest met veel gezelligheid en een Special Guest!

Wij hebben er al erg veel zin in!