Ga naar de inhoud
Wat is en wordt er hard gewerkt in de Villa! Er zijn badkamers, nieuwe toiletten, er worden wanden geplaatst en verplaatst, er is een begin gemaakt met de vloer en de eerste keukens staan al. Ook is er al heel veel geschilderd.
Helaas zijn er leveringsproblemen met de vloeren en kunnen zij pas begin september verder gaan met leggen. Daarna moeten de keukens nog worden geplaatst en aangesloten. Dit alles heeft ons helaas doen besluiten dat wij pas half oktober gaan verhuizen naar ‘s-Graveland. Tot de herfstvakantie blijven wij dus met de naschoolse- en de weekendopvang op de Mozarthof en op de Kerklaan in Kortenhoef. En blijven wij nog logeren in Rabbit Hill. Vanaf maandag 18 oktober zullen wij gaan starten met alle kinderen in het nieuwe pand! 
Een mooie herfstweek om samen met de kinderen het nieuwe pand en de omgeving te ontdekken en te ervaren. Na de herfstvakantie zullen dan alle groepen starten in ‘s-Graveland.

Even voorstellen;
Ik ben Kees van der Hoorn, 49 jaar en ben getrouwd met Nanda en we hebben een zoon van 13, Ruben. Ik ben de conciërge bij het zandkasteel.Mijn hobby is klussen, waardoor ik in de wandelgangen ook wel ‘kluskees’ genoemd wordt. ;-pU kunt mij tegenkomen achter het stuur van de bus bij het ophalen en terugbrengen van uw zoon of dochter of in en om het nieuwe pand in ‘s,-Graveland (Villa labora).
Studiedag;
9 september en 15 november heeft de Mozarthof een grote studiedag! 

Mocht u opvang nodig hebben op één van deze dagen voor uw zoon/dochter dan kunt u dit mailen naar jessica@hetzandkasteel-zorg.nl
Hebben jullie onze nieuwe trotter al gezien?
 

Save the date!

30 okotober gaan wij een groot openingsfeest geven voor alle kinderen, broertjes en/of zusjes en ouders.
Op een later tijdstip zullen wij een officiele uitnodiging sturen, voor nu vragen wij jullie alvast om deze datum in jullie agenda te zetten. Het gaat een fantastische feestdag worden!

Er staat weer een nieuwe video online! Wat gaat de verbouwing toch snel en wat wordt het mooi! 

Bekijk via deze link onze video “We zijn op stoom”

https://youtu.be/blTZ1C8D6mA