Ga naar de inhoud
Allereerst bedankt voor jullie positieve en lieve reacties op het nieuws dat wij gaan verhuizen naar ‘s-Graveland! Samen met de oudste kinderen en de werknemers van het Werkkasteel gaan wij al af en toe naar de nieuwe locatie in ‘s-Graveland, zodat iedereen alvast een beetje kan wennen aan Villa Labora. In de zomervakantie gaan wij dit ook met de jongste kinderen uit Hilversum doen. Het streven is om na de zomervakantie over te gaan naar de nieuwe locatie, maar eerst moet er nog veel werk worden verzet. En dat kan niet zonder jullie hulp!

Door de enorme verbouwingskosten gaan wij het schilderwerk zelf doen, en daar kunnen wij alle hulp bij gebruiken. De vader van Karin en Gerben zijn al begonnen en kunnen nog veel hulp gebruiken! Wij horen graag wie ons wil komen helpen met schilderen! Wij zullen uiteraard een geheel coronaproof schema maken. En gelukkig is het pand groot genoeg om niet te dicht op elkaar te zitten! Opgeven kan via maaike@hetzandkasteel-zorg.nl. De volgende dagen staan voor nu gepland: Vrijdag 18 juni, Zaterdag 19 juni, Zaterdag 3 juli, Zondag 4 juli. Mocht u wel willen helpen maar komen de bovenstaande data niet uit. Laat het ook weten via de mail, zodat we samen een andere dag kunnen afspreken. Er kan altijd veel geregeld worden en vele handen maken licht werk!

Ook zijn wij op zoek naar handige klushanden die keukenkastjes van Ikea in elkaar kunnen zetten. Of misschien wel keukens plaatsen… Bent u zo’n handige klusser dan horen we dit graag!Een kijkje nemen in het pand?Iedereen is erg nieuwsgierig en we willen graag alle ouders het nieuwe pand laten zien en dat kan! Op 10 juni organiseren wij een inloopmiddag en avond voor alle ouders, kinderen en werknemers van het werkkasteel die graag willen komen kijken!
Hiervoor kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen naar maaike@hetzandkasteel-zorg.nl, met daarin welk tijdsblok en hoeveel personen er meekomen. Uw kind(eren) zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

Het gaat om de tijdsblokken: Donderdag 10 juni van 15:00 uur tot 18:00 uur en Donderdag 10 juni van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Stichting Vrienden van het Zandkasteel
Met de stichting Vrienden van het Zandkasteel gaan we gelden werven voor extra faciliteiten voor de kinderen en jongeren voor nu en in de toekomst. Dit kan groot zijn, zoals een speeltoestel, maar ook kleiner zoals bijv. spelmateriaal of een voetbaltafel.

In een latere nieuwsbrief zullen we dieper ingaan op wat de stichting gaat doen, maar wellicht zijn er nu al ouders die enthousiast worden en iets kunnen bijdragen vanuit hun ervaring of een eigen bedrijf hebben waarmee zij een stukje sponsoring willen doen. Wellicht zijn er ouder(s) die een sponsoractie op touw willen zetten of daar ideeën over hebben. Of in de stichting plaats willen nemen als bestuurslid. 
Mail dan naar karin@hetzandkasteel-zorg.nl.